Česta pitanja- za iznajmljivače

KAKO SE REGISTRIRATI?

Klikom na gumb “Registracija” obavezni ste popuniti sva obavezna polja te klikom na POTVRDITE šaljete registracijske podatke u sistem te nakon toga na email koji se naveli u registraciji stize obavijest o uspiješnoj registraciji kao o vašem korisničkom imenu i lozinki.

KAKO SE ULOGIRATI?

Kada ste se registrirali klikom na gumb u meniu “PRIJAVA” otvara vam se forma za prijavu u koju unesete korisničko ime i lozinku te klikom na Prijava ulazite u svoj profil.

KAKO UREDITI SVOJ PROFIL ?

 

Kad vam se otvori vaš profil u njega mozete unijeti svoju sliku ili logo i popuniti sa podacima koji su navedeni u njemu ukoliko želite. Naš savjet je da obavezno unesete broj telefona radi lakšeg kontakta sa Vašim budućim klijentima.

 

KAKO POSTAVITI SVOJE SMJEŠTAJNE OBJEKTE?

 

Kad ste unijeli podatke u svoj profil iznad slike vašeg profila nalazi se gumb postanite iznajmljivač te kad se otvori paket pretplate izaberite besplatni paket te do kraja završite taj proces. Nakon toga u desnom dijelu profila kliknite na gumb “Postavite novi oglas” te kad se to otvori popunjavajte tražene podatke ovisno o opremi vašeg objekta, adresu unesite tako da unesete adresu grad i županiju. Obavezno unosite slike većeg formata barem 800×600 radi jasnije vidljivosti objekta pogotovo u dio za pregled u 360 stupnjeva to je novost koju vam nudimo kako bi budući klijenti mogli realnije pogledati vaš smještaj koji nudite zato izaberite sliku koja će najbolje prikazati vaš objekat.

 

Za sve nejasnoće i moguća pitanja ili potrebnu pomoć slobodno nas kontaktirajte putem online obrasca.

 

Dobro došli