Uvjeti Korištenja

1. Stranica www.freeroom.com.hr je u vlasništvu Shnutech d.o.o. Oglašavanjem na Stranici www.freeroom.com.hr korisnici prihvaćaju ove uvjete korištenja. Smatra se da su korisnici upoznati s pravilima i uvjetima korištenja u svakom trenutku korištenja i oglašavanja na ovoj stranici te da su iste razumjeli u potpunosti. Zadržavamo pravo promjene i dorađivanja uvjeta korištenja u bilo kojem trenutku stoga su korisnici dužni redovito čitati iste.

2. Korisnik je dužan registrirati se ukoliko će oglašavati svoje proizvode i usluge na stranicama www.freeroom.com.hr. Prilikom registracije korisnik unosi osobne podatke u registracijski obrazac i za njihovu točnost jamči zakonskom odgovornošću. Prikupljeni podatci se pohranjuju u zbirku podataka, a pristup istima ima samo freeroom.com.hr. Svi korisnici prihvaćanjem ovih pravila dopuštaju uporabu navedenih podataka u svrhu rada sustava i slanja elektroničke pošte.

3. U skladu s odredbama Zakona o zaštiti osobnih podataka stranica www.freeroom.com.hr štiti privatnost korisnika. Osobni podatci dobiveni korištenjem oglasnika se ne dostavljaju trećoj strani niti će se ne bilo koji drugi način zloupotrijebiti.

4. Svi oglasi, fotografije, poruke i slično koji su objavljeni na internet stranici www.freeroom.com.hr su isključiva odgovornost osoba koje su to objavile. Stranica www.freeroom.com.hr ne može garantirati za točnost i potpunost sadržaja objavljenog od strane oglašivača. Svi sporovi između korisnika i oglašivača po pitanju sadržaja, cijene i sličnog rješavaju se isključivo između korisnika i oglašivača. Stranica www.freeroom.com.hr se ne može smatrati odgovornim za bilo koji oblik štete nastale njegovim korištenjem.

5. Na stranici www.freeroom.com.hr zabranjeno je objavljivati i naručivati sadržaje koji su na bilo koji način nezakoniti, štetni, prijeteći ili omalovažavajući. Korisnici se obvezuju da neće objavljivati oglase koji su svojim sadržajem u suprotnosti s Ustavom RH, zakonom i drugim propisima. Stranica www.freeroom.com.hr će odmah po primitku informacije o nezakonitom sadržaju ukloniti isti sukladno Zakonu o oglašavanju te pritom nije dužan unaprijed obavijestiti korisnika. Korisnicima koji su kršili pravila može biti zabranjeno i onemogućeno daljnje korištenje ovom stranicom Freeroom.com.hr.

6. Nije dozvoljeno objavljivati oglase koji sadrže osobne podatke drugih osoba bez njihove izričite dozvole. Također, korisnici se obvezuju da neće oglašavati robu ili usluge kojima bi se kršila autorska prava osobe.

7. Korisnici su dužni odmah prijaviti stranici www.freeroom.com.hr neovlašteno korištenje njihovog korisničkog računa. Osoba koja neovlašteno koristi tuđi korisnički račun će odgovarati za to u skladu sa Zakonom o zaštiti osobnih podataka. Stranica www.freeroom.com.hr nije odgovorna za neovlašteno korištenje korisničkog računa niti za moguću štetu nastalu na takav način.

8. Na internet stranici www.freeroom.com.hr korisnik može imati samo jedno korisničko ime.

9. Oglasi koje korisnici žele objaviti na www.freeroom.com.hr moraju biti na hrvatskom jeziku. Oglasi trebaju sadržavati specifične podatke o predmetu ili usluzi koja se nudi. Naslov oglasa treba sadržavati opis predmeta ili usluge. Slike u oglasu trebaju biti reprezentativne slike predmeta koji se iznajmljuje.

10. Na stranicama www.freeroom.com.hr nije dozvoljeno stavljati linkove konkurentskih stranica, stoga zadržavamo pravo obrisati iste.

11. Stranica www.freeroom.com.hr koristi kolačići kako bi poboljšao iskustvo korištenja naših stranica. Korisnici mogu u postavkama internet preglednika namjestiti da se kolačići ne spremaju, ali ako to učine postoji mogućnost da neki dijelovi stranice neće raditi ispravno.

12. Stranica www.freeroom.com.hr ne odgovara za bilo koju štetu nastalu zbog dostupnosti ili brisanja oglasa kao i pogreške u radu ove internet stranice